ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Проведено «круглий стіл» на тему «Організація паліативного догляду»

Проведено «круглий стіл» на тему «Організація паліативного догляду»

            27 вересня 2016року, у Територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради організовано та проведено «круглий стіл» на тему «Організація паліативного догляду згідно Державного стандарту у відділеннях територіального центру та закладах охорони здоров’я», в якому взяли участь директор Територіального центру Васильченко Світлана Анатоліївна, завідувач відділення денного перебування Шона Світлана Миколаївна, завідувач відділення соціальної  допомоги вдома Кривошапка Лариса Григорівна, головний лікар Шишацької центральної районної лікарні  Хорольська Маргарита Миколаївна.

16:29 27.09.2016

Зв'язок поколінь

Зв'язок поколінь

Буває, часом, сліпну від краси. Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,– оці степи, це небо, ці ліси, усе так гарно, чисто, незрадливо, усе як є – дорога, явори, усе моє, все зветься – Україна. Така краса, висока і нетлінна, що хоч спинись і з Богом говори.

16:26 27.09.2016

Доторкнутися душею до постаті великого письменника

Доторкнутися душею до постаті великого письменника

Зберігачем і популяризатором людської пам’яті, минулого, кращих надбань, культури і традицій є музей. Історичну пам’ять несе в собі кожна річ, якої торкалися руки людини: документ, посуд, одяг, звичайний на перший погляд предмет повсякденного побуту. Потрапляючи до музею, така річ отримує друге життя, як частка музейної колекції, стає відомою широкому загалу. І завжди приємно коли фонди музею поповнюються новими, безцінними експонатами та матеріалами.

11:48 27.09.2016

Про сесію, інвестиційні проекти і скарги

Про сесію, інвестиційні проекти і скарги

У вівторок, 20 вересня, відбулися засідання постійних комісій та пленарне засідання сесії Шишацької селищної ради на яких жваво обговорювалися питання порядку денного.

09:04 27.09.2016

Вшанування за визволення Полтавщини

Вшанування за визволення Полтавщини

   Усі свята, загальнодержавні і особисті, не обходяться без квітів. Вони своєю красою та пахощами не лише прикрашають свято, але і створюють гарний настрій. У різні часи у різних народів тендітні творіння природи завжди були учасниками багатьох урочистих подій.

08:32 26.09.2016

73-я річниця визволення Сагайдацького краю

73-я річниця визволення Сагайдацького краю

      22 вересня 2016 року в приміщенні Сагайдацького старостату відбулися урочистості до 73-ї річниці визволення Сагайдацького краю від німецько-фашистських загарбників. Присутніх ветеранів привітали староста Сагайдацького старостату Лідія Карпенко, директор Територіального центру Світлана Васильченко, голова місцевої ветеранської організації Михайло Петрович Криворотько, а також учителі та учні Сагайдацької загальноосвітньої школи. В ході вітань відбувся святковий концерт, організований Сагайдацьким будинком культури.

09:37 23.09.2016

Вшанували ветеранів

Вшанували ветеранів

       22 вересня 2016 року в День партизанської слави директор Територіального центру Шишацької селищної ради Світлана Васильченко, завідувач відділення денного перебування Світлана Шона спільно з старостою Великоперевізького старостату Галиною Кононенко та секретарем Яреськівської сільської ради Валентиною Бухун привітали учасників партизанського руху – Бокань Марію Микитівну, інваліда ІІ групи Великої Вітчизняної війни (с. Великий Перевіз), Удоденка Василя Кіндратовича, інваліда І групи Великої Вітчизняної війни (с. Яреськи). Ветеранам приємно було отримати солодкі подарунки, квіти та щирі слова привітання зі святом. Висловлюємо велику повагу всім захисникам Батьківщини, які в роки Великої Вітчизняної війни боролися за свободу і мир свого народу.

16:48 22.09.2016

Екскурсія на Бутову гору

Екскурсія на Бутову гору

           Всім відомо, що кожен куточок нашої України має багату історичну спадщину, Шишацький край, не виняток.  Він славиться своїми історичними та архітектурними пам`ятками, декоративними спорудами, знахідками, музеями. Пам`яткою такого мистецтва є дача Володимира Івановича Вернадського, яку 19 вересня 2016 року відвідали підопічні відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради.

15:33 19.09.2016

Оголошення

Оголошення

20 вересня 2016 року о 13 годині у залі засідань Шишацької селищної ради (смт. Шишаки, вул. Корніліча, 5) відбудеться сесія ради.

11:13 16.09.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь