ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Шишацька громада поділилася досвідом соціальної роботи з громадами Полтавщини та інших областей України

Шишацька громада поділилася досвідом соціальної роботи з громадами Полтавщини та інших областей України

   Представники громад, які завітали на Шишаччину, наразі проходять навчання за програмою «Крок для спеціалістів», яку реалізовує «U-LEAD з Європою». «U-LEAD з Європою» - це проєкт співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією, що має на меті підвищення спроможності громад, розвиток місцевого самоврядування задля поліпшення якості життя людей.

14:36 17.05.2024

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

   З метою економії електроенергії від сьогодні на території Шишацької громади буде вимкнено вуличне освітлення. Процес призупинення подачі світла займе кілька діб.

14:15 17.05.2024

Безбар’єрність для всіх і кожного

Безбар’єрність для всіх і кожного

Питання забезпечення безперешкодного доступу всіх груп населення, в тому числі маломобільних,  до різних сфер життєдіяльності залишається актуальним на сьогоднішній день.

11:36 17.05.2024

Праця неповнолітніх

Праця неповнолітніх

У нелегкі часи, які переживає зараз наша країна у зв’язку з російською військовою агресією, багато неповнолітніх українців, бажаючи допомогти своїм родинам і країні, намагаються працевлаштуватися, шукають роботу. Це цілком можливо, адже неповнолітні особи у трудових правовідносинах прирівнюються у правах до повнолітніх, а в галузі охорони праці, робочого часу, відпусток та деяких інших умов праці користуються пільгами, встановленими законодавством України.

08:42 17.05.2024

Пожежна та мінна безпека на кладовищах під час поминальних днів

Пожежна та мінна безпека на кладовищах під час поминальних днів

На виконання протоколу апаратної наради ДСНС України від 03.05.2024 року № 14 та з урахуванням військового стану та відсутності активних бойових дій на території громади, з метою своєчасного вжиття організаційних та практичних заходів, направлених на запобігання надзвичайним ситуаціям, пожежам, іншим небезпечним подіям під час поминальних днів, працівники Миргородського РУ Головного управління ДСНС України у Полтавській області повідомляють Вас про дотримання пожежної та мінної безпеки на кладовищах та у природних екосистемах.

13:17 10.05.2024

Здоров’я рослин – запорука здоров’я людей

Здоров’я рослин – запорука здоров’я людей

Цьогоріч спільнота Міжнародної конвенції із захисту рослин (МКЗР) відзначає Міжнародний день здоров’я рослин – 12 травня 2024 року під гаслом: «Здоров’я рослин, безпечна торгівля та цифрові технології». Під  егідою ООН, FAO та МКЗР у всьому світі проходитимуть різноманітні акції спрямовані на те, щоб долучити якомога більшу кількість людей до проблеми збереження здоров’я рослин, а саме надихнути їх на конкретні дії. Країнам-членам МКЗР пропонувалося в рамках цього проекту поширювати інформацію про ризики для фітосанітарної безпеки держав в цілому та здоров’я окремих рослин і якості певних груп товарів зокрема.

13:14 10.05.2024

8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

   Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Минулого року Верховна Рада України прийняла відповідний закон.

09:39 08.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь