A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Знайдіть роботу на безоплатному проєкті «Перспектива»

роєкт зі сприяння працевлаштуванню «Перспектива» запрошує до участі людей, які шукають роботу, хочуть працювати на себе, пройти курси професійного навчання або підвищити кваліфікацію.     Команда проєкту приділяє максимальну увагу кожному учаснику та учасниці, надає персоналізовану підтримку, враховує їхні потреби, цілі та обставини життя. 

14:11 18.03.2024

Чи потрібно змінювати документи після перейменування вулиць? – відповідаємо на актуальне запитання

У людей часто виникають питання: чи потрібно змінювати документи після перейменування вулиць? Відповідь – ні, документи, що посвідчують особу, міняти не потрібно.

14:03 15.03.2024

В області працюють над створенням Коаліції 1325 Полтавщина. ОГС запрошують долучитись

Резолюція Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” є однією з найбільш важливих резолюцій РБ ООН у сфері політики безпеки, визнає що збройна агресія і кризи по-різному впливають на жінок і дівчат та чоловіків. Так жінки є більш вразливими до проявів фізичне, психологічне, сексуальне й економічне насильство переслідує жінок – і загострюється в часи криз.

11:10 15.03.2024

Обговорили участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві та вплив інституту старости на функціонування громад

   Голова Шишацької селищної ради Олександр Тутка разом з колегами з інших громад Полтавщини взяв участь у засіданні круглого столу за участі народних депутатів України.

15:10 14.03.2024

Підвищення кваліфікації з професії «Кухар»

Підвищення кваліфікації фахівців, відповідальних за організацію і приготування шкільних обідів, – важлива складова реформи шкільного харчування. Саме від них залежить, наскільки якісним та смачним буде харчування для кожної дитини у школі. Сьогодні вкрай необхідно, щоб кожна дитина отримувала якісне харчування незалежно від того, де її заклад освіти розташований.

09:54 13.03.2024

3000 людей скористалися послугами Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради

   Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради» у 2023 році надала соціальні послуги майже трьом тисячам осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах через похилий вік, інвалідність, домашнє насильство, сирітство. 17 базових послуг надають 105 працівників центру.

10:44 12.03.2024

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.

14:18 11.03.2024

Особливості оформлення дитячого закордонного паспорта

Нагадуємо мешканцям Полтавської області, що процедура оформлення дитячого закордонного паспорта відрізняється від документування дорослих – такий паспорт може бути оформлений з народження та видається на 4 роки, присутність дитини під час подачі документів не завжди є обов’язковою.

10:27 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь