A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Свято золотого віку

Свято золотого віку

   З нагоди Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветерана у селищному будинку культури відбувся традиційний конкурс "Нумо, бабусі!". Учасників, організаторів конкурсу та глядачів щиро привітали селищний голова Олександр Тутка, начальник Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Наталія Завалідер, директор Центру надання соціальних послуг Світлана Васильченко, голова ветеранської організації Надія Безсонова, заступник генерального директора агрофірми імені Довженка із соціальних питань Наталія Хорольська.

16:42 01.10.2021

Шановні представники старших поколінь, дорогі ветерани!

Шановні представники старших поколінь, дорогі ветерани!

   Першого жовтня в Україні, як і в багатьох країнах світу, відзначається Міжнародний день людей похилого віку як вияв глибокої поваги до людей, які зробили особистий вклад у розвиток рідного краю та держави.    Турбота про старше покоління – наш обов’язок, справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчутні і потрібні у поважному віці. Наші батьки пронесли крізь своє життя нетлінні духовні цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними своєї держави.    І зараз люди літнього віку, наші ветерани за своєю активною життєвою позицією, духовною стійкістю, цікавістю до життя – найкращий приклад для нас, молодших поколінь. Бажаю вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, безхмарного неба, радісних подій у житті, злагоди в родинах та матеріального достатку. Нехай завжди вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні.

08:30 01.10.2021

Зустрілися з особливими батьками

Зустрілися з особливими батьками

   30 вересня  в Україні відзначається День усиновлення. З цієї нагоди у Шишацькому краєзнавчому музеї відбулася зустріч з родинами, які обрали у своєму житті особливе батьківство. Їх вітали селищний голова Олександр Тутка, заступник селищного голови Наталія Коротич, начальник служби у справах дітей Шишацької селищної ради Валентина Величко.

08:23 30.09.2021

Чому важливо вакцинуватися від COVID-19, навіть якщо ви перехворіли?

Чому важливо вакцинуватися від COVID-19, навіть якщо ви перехворіли?

   ВООЗ рекомендує вакцинуватись від COVID-19, навіть якщо ви вже перехворіли. Імунітет після перенесеної хвороби залежить індивідуально від кожного організму і невідомо скільки природній імунітет захищатиме вас (bit.ly/3kJTxd5).

10:15 29.09.2021

В чому переваги подачі звітності засобами телекомунікаційного зв’язку?

В чому переваги подачі звітності засобами телекомунікаційного зв’язку?

   Безконтактний спосіб взаємодії платників податків та Державної податкової служби є особливо актуальним у період карантинних обмежень. Подаючи звітність в електронному вигляді, громадяни позбавляють себе потенційних ризиків зараження на COVID-19.

16:13 28.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь