A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Об’єкти, які не підпадають під одноразове (спеціальне) добровільне декларування

Об’єкти, які не підпадають під одноразове (спеціальне) добровільне декларування

   Відповідно до Закону України від 15.06.2021№ 1539-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету" (набрав чинності з 21.07.2021 р.) об’єктами декларування не можуть бути:

12:30 11.08.2021

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування?

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування?

   Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.

12:28 11.08.2021

Заходи безпеки під час зберігання та переробки зерна

Заходи безпеки під час зберігання та переробки зерна

   У цьому році ранні зернові культури аграрії Зіньківщини, Диканщини, Котелевщини, Шишаччини зібрали без травмувань працівників. Проте вирощений урожай потрібно не тільки зібрати, а й забезпечити його надійне зберігання.

12:25 11.08.2021

у Пришибі та Воскобійниках привітали земляків і гостей з іменинами рідного краю

у Пришибі та Воскобійниках привітали земляків і гостей з іменинами рідного краю

   Минулої суботи у Пришибському старостинському округу відзначили День сіл, що входять до нього. Відкриваючи захід, староста Людмила Шабельник подякувала усім жителям за підтримку у благоустрої рідного краю, у добрих справах на його користь. Саме завдяки згуртованості людей, відзначила Людмила Олександрівна, вдалося стати переможцями чергового проекту, що передбачає залучення коштів з обласного бюджету, і продовжити облаштування території села. Як завжди, на-дійну підтримку у своїй роботі староста отримує від керівництва громади, постійних партнерів – агрофірми імені Довженка та Райз Північ, приватних підприємців та фермерських господарств, які допомагають як у вирішенні щоденних проблем, так і у влаштуванні святкових заходів.

16:04 05.08.2021

Найпоширеніші фейки про вакцинацію від COVID-19

Найпоширеніші фейки про вакцинацію від COVID-19

   Вакцинація – це єдиний ефективний спосіб подолання пандемії COVID-19. Стратегічна мета, яку ставить Міністерство охорони здоров’я, – сформувати в українців колективний імунітет до смертельно небезпечної хвороби. А з цією метою потрібно, аби щонайменше 70% дорослого населення імунізувалися.

13:33 05.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь