A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

КОРОНАВІРУС: загальна інформація

КОРОНАВІРУС: загальна інформація

За інформацією Полтавського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України, від початку карантину на Полтавщині діагностовано 213578 випадків захворювання на COVID-19.

09:13 03.11.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Миргородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє про відновлення відбору та направлення громадян України, іноземців та осіб без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України віком від 18 до 45 років на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу до навчальних центрів та військових частин Збройних Сил України.

11:54 02.11.2022

До відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

До відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

З нагоди відзначення 300-річчя від дня народження видатного українця, уродженця Полтавщини – мандрівного філософа-містика, богослова, поета, педагога Григорія Савича Сковороди Департамент освіти і науки облвійськадміністрації інформує про проведення обласного конкурсу "Не шукай щастя за морями” із створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій тощо) серед учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, який відбудеться 25 листопада  2022 року.

10:42 01.11.2022

Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив про графік погодинного відключення світла

Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив про графік погодинного відключення світла

Із 1 листопада, тобто відзавтра, на Полтавщині буде запроваджено графік погодинного відключення світла. Цей графік прив'язано до трьох черг. Шукайте себе у черзі, а потім - у графіку. 

10:07 31.10.2022

Досвід боротьби із нацизмом вчить, що війна у кінцевому підсумку закінчується у столиці агресора

Досвід боротьби із нацизмом вчить, що війна у кінцевому підсумку закінчується у столиці агресора

   28 жовтня в Україні відзначається річниця визволення території нашої держави від нацистських загарбників у ході Другої світової війни. Хоча в Українському інституті національної пам'яті наполягають на тому, що термін «визволення» некоректний. Правильно вживати слово «вигнання». Восени 1944 року з території тодішньої УРСР вигнали нацистів, а от власне визволення України відбулося у 1991 році, з проголошенням її незалежності. У 1944 році один тоталітарний режим змінив інший. І сама дата 28 жовтня – теж не зовсім правильна. Оскільки 28 жовтня 1944 року радянські війська вийшли на околиці міста Чоп на Закарпатті. Однак боротьба на тій ділянці розтягнулася аж до 25 листопада.

09:25 28.10.2022

Про неналежне утримання собак

Про неналежне утримання собак

   Тема бездоглядних собак не нова. На агресивну поведінку наших чотирилапих друзів у жителів громади чимало справедливих нарікань. Особливо це стає актуальною проблемою в осінньо-зимовий період, коли рано темніє, дорослі повертаються з роботи, діти – з навчальних закладів, а зграя безприв’язних, переважно домашніх (!) тварин окупує вулиці і вулички у селищі чи селах і становить загрозу для поодиноких перехожих.

14:46 27.10.2022

Озимим посівам і багаторічним травам  загрожують шкідники

Озимим посівам і багаторічним травам загрожують шкідники

Надзвичайну загрозу посівам озимих культур і багаторічних трав в осінньо - зимовий період можуть створити мишоподібні гризуни. Якщо їх не знищити, то за сприятливих умов восени й зимою вони можуть швидко розмножуватись і завдавати великої шкоди посівам.

08:29 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь