A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Щира вдячність усім, хто любить країну кожною справою

Щира вдячність усім, хто любить країну кожною справою

   Сьогодні наша країна зустрічає потрійне українське свято з особливою шаною до тих, кому цей День – 14 жовтня – присвячено. З найщирішою вдячністю цим людям. З найглибшим розумінням того, що нас єднає навколо цього Дня, і з найміцнішою вірою в українських воїнів, в незламний козацький дух, у незримий оберіг Пресвятої Богородиці.

10:22 14.10.2022

Повідомлення про наміри  зміни діючого тарифу на  централізоване водопостачання, що надає КП “Техкомунбуд”

Повідомлення про наміри зміни діючого тарифу на централізоване водопостачання, що надає КП “Техкомунбуд”

   На виконання пункту 2 розділу Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року №130 виконавчий комітет доводить до відома споживачів, що має намір змінити діючий тариф на послугу з  централізованого водопостачання, що надає КП «Техкомунбуд».

16:19 13.10.2022

Жоржівські школярі взяли участь у патріотичних акціях

Жоржівські школярі взяли участь у патріотичних акціях

   Національний банк України ініціював Всеукраїнську благодійну акцію «Смілива гривня», до участі в якій долучився і наш навчальний заклад. Мета проведення акції – не тільки зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу,  а й поширити культуру благодійності серед дітей та молоді.

15:54 13.10.2022

Шишачанці Світлані Грач присвоєно звання "Мати-героїня"

Шишачанці Світлані Грач присвоєно звання "Мати-героїня"

   Селищний голова Олександр Тутка вручив почесну державну нагороду – звання «Мати-героїня» матері семи дітей, шишачанці Світлані Грач. Звання жінці присвоєне відповідним Указом Президента України ще наприкінці минулого року, але через обставини воєнного часу лише нині було вручене їй особисто.

15:38 13.10.2022

У селищній раді і старостатах допомагають жителям громади отримати компенсацію від держави за поселення внутрішньо переміщених людей

У селищній раді і старостатах допомагають жителям громади отримати компенсацію від держави за поселення внутрішньо переміщених людей

  Перші звернення з цього приводу почали надходити ще у квітні, після відповідної постанови Кабміну. Тоді у селищній раді, старостинських округах формували заяви і пакети документів у паперовому вигляді, далі їх опрацьовували спеціалісти управління житлово-комунального господарства, архітектури і містобудування. Так тривало донині. Людей зверталося багато, особливо у перші місяці після урядової постанови. За останній місяць літа заяву на отримання компесанції за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб подали 122 жителі громади.

12:16 29.09.2022

Безпека праці під час проведення осінньо-польових робіт

Безпека праці під час проведення осінньо-польових робіт

Попри війну та пов’язані з нею труднощі й ризики українські аграрії невтомно працюють для забезпечення продовольчої стабільності нашої держави. Після закінчення жнив одразу розпочався наступний етап сільськогосподарських робіт – осіння посівна. У цей період аграріями виконується третина річного обсягу польових робіт, а також зростає кількість працівників, задіяних на ручних роботах, першочергово з технологічного обслуговування та забезпечення роботи посівних й інших машинно-тракторних агрегатів.

09:01 28.09.2022

Від перемоги — до перемоги!

Від перемоги — до перемоги!

   У ці дні майже вісім десятиліть тому Шишаччина була звільнена від гітлерівських нацистів. Рівно два роки наш край перебував під їхньою окупацією. Як це відбувалося, нагадує директор Шишацького краєзнавчого музею Юрій Онацько.

15:20 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь