A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

З кубком і медалями повернулися наші спортсмени з обласних змагань

З кубком і медалями повернулися наші спортсмени з обласних змагань

   У селі Розсошенцях Щербанівської громади Територіальна організація ГО ВФСТ Колос у Полтавській області за підтримки управління молоді і спорту Полтавської ОВА і Полтавського обласного відділення НОК УКРАЇНИ провела обласні спортивні змагання на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2022 року». Змагання відбувалися між громадами, де проживають 10 тисяч і більше людей.

16:19 22.08.2022

Україна збирає Армію дронів

Україна збирає Армію дронів

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочали проект «Армія дронів»!

16:27 18.08.2022

Обирай: баскетбол чи футбол,  боротьба чи гімнастика, гирі чи стрільба?

Обирай: баскетбол чи футбол, боротьба чи гімнастика, гирі чи стрільба?

   Шишацька дитячо-юнацька спортивна школа оголошує набір юнаків і дівчат у спортивні групи з видів спорту на 2022-2023 навчальний рік: баскетбол – з 8 років; боротьба греко-римська - з 8 років; боротьба дзюдо - з 7 років; атлетична гімнастика та гирьовий спорт - з 9 років; стрільба кульова - з 10 років; футбол - з 7 років.   У школі працюють досвідчені тренери-викладачі. Місця для тренувань укомплектовані безпечним і якісним спортивним спорядженням та інвентарем. Тренування безкоштовні.

15:38 18.08.2022

Разом усе зможемо - переможемо!

Разом усе зможемо - переможемо!

   Цього тижня селищною радою було оголошено, зібрано і відправлено нашим захисникам чергову допомогу. Керівництво селищної ради щиро дякує:

15:32 18.08.2022

Привітали іменинницю поважного віку

Привітали іменинницю поважного віку

   У відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг нині проживають 7 внутрішньо переміщених людей, яким довелося покинути свої домівки й  рятуватися в більш безпечних місцях. Ось так потрапила до відділення Надія Миколаївна Войтович. 17 серпня вона відсвяткувала свій 98-й день народження.

15:27 18.08.2022

У Жоржівці провели благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України

У Жоржівці провели благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України

   Минулої суботи, у сьому річницю утворення Шишацької громади, жителі Жоржівського старостинського округу провели благодійний захід на підтримку Збройних Сил України. Колективи старостату, школи, дитячого садочка, будинку культури, усі небайдужі жителі села спільними зусиллями зібрали 13200 гривень. Частину коштів, як повідомила староста Людмила МАЙБОРОДА, вже використали для придбання тари, в якій приготують нашим захисникам солені огірки та помідори. Людмила Володимирівна вдячна усім, хто долучився до патріотичного заходу.

15:23 18.08.2022

Вирішили - і зробили!

Вирішили - і зробили!

   У Сагайдацькому осередку культури вирішили привести до ладу кабінет директора закладу – основне місце для репетицій і творчих зібрань артистів - та фасад-”обличчя” закладу. Звернулися за допомогою до начальниці відділу культури Любові Титаренко, своїх колег з Шишацького селищного будинку культури.

15:21 15.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь