A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді. 

09:27 09.11.2021

Про культурне життя нашої громади

Про культурне життя нашої громади

   Коронавірусна пандемія – це випробування для багатьох галузей. Карантинні обмеження неабияк впливають і на творчий графік культпрацівників. Однак вони продовжують натхненно трудитися, втілюючи у життя найцікавіші ідеї, аби жителі Шишаччини мали можливість духовно розвиватися. У період суворих заборон на проведення різних мистецьких заходів наші артисти організовували для земляків конкурси та фестивалі онлайн, а також самі брали участь у подібних обласних і всеукраїнських проектах. А цьогорічна літня «зелена зона» дала можливість провести довгождані Дні села та інші улюблені свята жителів громади. Тож у день професійного свята є що згадати…

09:04 09.11.2021

У новому приміщенні – з новим завзяттям

У новому приміщенні – з новим завзяттям

   Нещодавно колектив Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Шишацької селищної ради переїхав на “постійне місце проживання” до приміщення колишнього фінансового управління райдержадміністрації. Новою пропискою задоволені не тільки працівники, як стверджує керівник Наталія Завалідер, але й відвідувачі Відділу. Адже це одноповерхова простора будівля, де зручно обслуговувати людей. Умебльоване приміщення новими столами, стільцями і шафами, придбаними у рамках співпраці нашої громади з міжнародними партнерами за кошти Світового банку.    На новому місці й працюється з новим завзяттям. Працівники Відділу приймають заяви і документи за усіма видами допомог, пільг та субсидій, зокрема і для отримання технічних засобів реабілітації тощо - загалом 72 види допомог. Формують пакети необхідних документів і спрямовують їх в електронному форматі до державних служб. А потім дублюють у паперовому вигляді. Програмний комплекс “Соціальна громада”  пришвидшує обслуговування людей.     У Відділі – 23 працівники, з них 15 фахівців із соціальної роботи виконують свої обов’язки у віддалених робочих місцях – у старостинських округах.     Крім оформлення документів для державних допомог, фахівці приймають заяви від людей для отримання ними матеріальної допомоги з місцевого бюджету на лікування, оздоровлення, інші життєво важливі потреби за програмою “Турбота”.      Також нині Відділ обслуговує таку категорію жителів громади, як чорнобильці. Через Відділ вони можуть отримати безкоштовні ліки за рахунок субвенції з обласного бюджету.    У Відділі функціонують стаціонарні телефони. За номерами 91015, 91250 можна отримати усю необхідну інформацію.

16:57 06.11.2021

Центр надання соціальних послуг – якісний багатофункціональний сервіс, створений для людей

Центр надання соціальних послуг – якісний багатофункціональний сервіс, створений для людей

   У першу недiлю листопaдa в Укрaїнi вiдзнaчaють День прaцiвникa соцiaльної сфери. Це свято людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, кому це нaйбiльше потрібно у нaшому суспiльствi.    На сьогодні працівниками Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» обслуговуються понад три тисячі мешканців Шишацької територіальної громади. До структури Центру входять шість відділень, що надають допомогу різним категоріям людей: ветеранам війни і праці, людям похилого віку, особам з інвалідністю, пенсіонерам, дітям-сиротам, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї, родини учасників бойових дій, тимчасово переселених українських громадян, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

15:48 06.11.2021

93% госпіталізованих з COVID-19 в Україні 25-31 жовтня – невакциновані

93% госпіталізованих з COVID-19 в Україні 25-31 жовтня – невакциновані

Минулого тижня в Україні з коронавірусною хворобою було госпіталізовано 34 489   людей, з яких 32 130, або 93,2%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи MedData за 25 - 31 жовтня 2021 року.

10:53 05.11.2021

У  реанімаціях антивакцинаторський дух дуже швидко зникає, а підробні сертифікати не працюють

У реанімаціях антивакцинаторський дух дуже швидко зникає, а підробні сертифікати не працюють

Зібрання людей, які ми бачимо сьогодні із закликами не вакцинуватися – це насмішка над нашими медиками та над родинами, які, на жаль, втратили своїх рідних через ковід.

09:47 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь