A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

УВАГА! Найвищий рівень пожежної небезпеки.

УВАГА! Найвищий рівень пожежної небезпеки.

За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру у період з 4 по 7 серпня 2023 року майже на всій території України очікується найвищий 5 клас надзвичайної пожежної небезпеки.

15:50 04.08.2023

Про дороги

Про дороги

   Територією Шишацької громади проходить близько 700 кілометрів доріг різної належності. Є дороги державного значення (у нас вона одна – проходить територією Михайликівського старостинського округу), обласного (або їх називають місцевого значення) і комунальні (які перебувають у власності Шишацької селищної ради). У нашій громаді основну частину сполучення із цих 700 кілометрів становлять обласні та комунальні дороги (приблизно порівну – по 320 кілометрів).

14:23 03.08.2023

До уваги платників податків – фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

До уваги платників податків – фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.

10:50 03.08.2023

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

09:54 02.08.2023

Співпраця з Агентством місцевих доріг Полтавської області

Співпраця з Агентством місцевих доріг Полтавської області

Разом з Агентством місцевих доріг Полтавської області керівники громади оглянули ремонт дороги /Р-42/ – Шишаки – Сагайдак – Поділ.   Ремонт ділянок цієї дороги для Шишацької громади має важливе значення у транспортному сполученні між адміністративними центрами громади, району та області. Також цією дорогою здійснюється підвезення школярів до школи та обласного ліцею. Виконання ремонтних робіт поліпшило експлуатаційні характеристики дороги. У планах нашої громади - продовжити співпрацю з Агентством місцевих доріг. Маємо надію, що надалі у Агентства буде можливість збільшити підтримку фінансово спроможних громад в частині співфінансування в рівних частках, що дасть можливість збільшити протяжність відремонтованих доріг.  

15:58 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь